Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1998
Witajcie,
Zauwazylem, ze nie swieci sie swiatlo cofania w moim roverku. I teraz:
1. Czy mam kupic jedna zarowke (moc 21) i wlozyc ja do prawej lampy czy tez kupic 2 bo wlasnie po obu stronach sa te zarowki? Jak to wyglada w tym modelu roverka?
2. Czy mozecie mi wskazac (zdjecie ponizej), w ktorym miejscu znajduje sie zarowka "cofania"? Oczywiscie na zdjeciu to lewa strona auta (takie jedynie w tej chwili posiadam).
3. Zaczalem ostatnimi czasy slyszec pisk klockow hamulcowych podczas uzywania hamulca. Co powinienem w takiej sytuacji zrobic?
Pozdrawiam serdecznie,
D.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 17:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 20:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A może lepiej zacząć od sprawdzenia, czy obie są faktycznie spalone? Bo może wyzionął ducha czujnik w skrzyni albo gdzieś połączenia nie ma. Może spróbuj na początek poruszać wtyczką przy skrzyni.
W sumie mało prawdopodobne aby przy regularnej dbałości o samnochód w krótkim czasie padły obie żarówki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum