Święto miłośników rajdów i sportów samochodowych w Polsce.
Autor
Wiadomość
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 23:15 Mistrzostwa Europy w Rallycross'ie.
Jakiś czas temu rzuciłem na spocie bemowskim, że dobrym terminem spotu, na który można by zaprosić chętnych z Polski (Wrocław, Kraków czy może Trójmiasto), będzie Polska eliminacja Mistrzostw Europy w Rallycross'ie. Osobiście nie przepuściłem jeszcze żadnej polskiej eliminacji i ręczę, że będzie co oglądać.
Czy ktoś byłby chętny na przyjazd w okolice Wa-wy w terminie ok 20 września?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 13, 2007 23:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
po wizji, którą przede mną roztoczyłeś na Bemowie odnośnie tego spotu, stwierdziłem, że chyba się przejadę
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Jeśli tylko będę w tym czasie w Wawie, a nie w Bieszczadach, to jadę (na razie tak 50% szans).
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tempest ale nie bedziesz mogl jechac po torze
Wiec tylko ogladanie zostaje...
Ja dodam tylko, ze od dwoch lat chyba zbudowany zostal jakis nowy taras widokowy i trzeba placic za wjazd jakies dziwne kwoty. Nawet stanac przy ogrodzeniu ciezko bo ganiaja chyba ze z drugiej strony. W kazdym razie podobno nie jest juz tak fajnie jak bylo kiedys, gdy stalo sie przy samym zakrecie albo przy samej prostej
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tempest ale nie bedziesz mogl jechac po torze
Wiec tylko ogladanie zostaje...
a gdzie tam ścigać, bez problemu to by mnie jedną dziurką nosa wciągnęli
co do opłat to niby jakiego rzędu kwoty można się spodziewać?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 00:24
Tempest napisał/a:
po wizji, którą przede mną roztoczyłeś na Bemowie odnośnie tego spotu, stwierdziłem, że chyba się przejadę
Bo widok 500 lub 600-konnych potworów ze stałym, zeszperowanym napędem na 4 koła pokonujących zakręty pięknymi poślizgami robi niezapomniane wrażenie. Nie opuściłem jeszcze żadnej polskiej eliminacji Mistrzostw Europy... i nie zamierzam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum