Wysłany: Wto Cze 26, 2007 21:39 witam z Olsztyna ;-)
Witam!
Więc i ja załapałem bakcyla , od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Rover'a 25 2.0 idt 2000r.
Mimo tego że autko ma swoje latka + lekka stłuczka prawym bokiem spisuję się całkiem znakomicie. Czeka je polerka, wymiana przedniego zderzaka(obecny to jakiś fajans) oraz jednego reflektora(wstawili co to mieli tj. od anglika ). No i co najważniejsze jakieś ładne kółeczka.
Mimo tego co w/w jestem zadowolony miło się jeździ autkiem które ma może z 3 osoby w Olsztynie , no i silniczek chodzi jak zegareczek
Poza tym jest śliczne piękne i najlepsze
Ostatnio zmieniony przez lineumaciel Wto Cze 26, 2007 21:53, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 21:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witamy Autko piękne Mema nadzieję, że te felgi to jeszcze zimówki a na lato są jakieś alu
PS. Czy czasem nie masz zapchanej poczty, bo mi jakieś dziwne maile z twoim adersem przychodzą
A jesli chodzi o koleczka to ja mam fajne "felgi" w przystepnej cenie. Zamontuj takie same. No i lsnia chromem
Póki co na kółeczka będzie musiał poczekać czeka mnie polerka malowanie kilku elemtów w kolor nadwozia (listwy boczne, całe lusterka, tylni spojler, klamki) i wymiana lampy(a tej tak łatwo nie dostać, więc czekam jak ukarzą się podróbki z tajlandi) a to jednak wszystko kosztuje. Więc kółeczka pozostawiam na deser
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum