Wiem widzi9ałem juz posty tego typu ... ale u mnie problem być może jest nietypowy otóz nie spryskuje mi spryskiwacz tylnej szyby ... sprawdziłem przewody .. i są ok do tylnego silniczka ..Teraz moje pytanie tyczy sie :Czy może być coś zapchane w tylnim silniczku lub uszkodzone bo jak właczam spryskiwacz z kabiny to słysze jakiś silniczek ale nie działa. . .. . .. . . . . Helpik
Ostatnio zmieniony przez Brt Pią Sie 24, 2007 08:50, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 08:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 08:50
Wiem ... ja już go sprawdzałem pierwsze co to brałem to pod uwagę . . .. ale to jednak nie jest przewód do samego spryskiwacza (tego urządzonka) płyn dochodzi dalej .. to juz nie wiem ... Swoją drogą ciekawe czy jest to rozbieralne
To możesz mieć zapchaną dyszę spryskiwacza. Ona przechodzi przez oś silniczka tylnej wycieraczki. Musisz zdjąć wewnętrzną osłonę tylnej klapy i sprawdzić, czy płyn dochodzi do samego silniczka. Jeśli tak, to spróbować przeczyścić dysze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum