WŁAŚNIE DZISIAJ SKOŃCZYŁEM 2 TAKI PRZYPADEK [[[WIĘC MUSICIE MNIE ZROZUMIEĆ ILE WYSIŁKU MNIE TO KOSZTOWAŁO //// TYLE POWIEM ŻE NIE BYŁA TO ŻADNA Z OPISYWANYCH USTEREK ///
PRZYZWYCZAJCIE SIĘ DO MOICH BYKÓW ORTOGRAFICZNYCH ,,,,,POZDROWIENIA DLA PITERA 34 ///
]
NARAZIE TO MOJA SŁODKA TAJEMNICA
JAK KOLEGA HADES ? MNIE OWIEDZI I BĘDZIE OK TO NAPISZĘ
Powiedz, powieeeedz.
Bardzo mnie ciekawość zżera.
Tak na marginesie, to klubowicz "Mikie" też rozwiązał ten problem u siebie w R200Vi. U niego to było błędne podłączenie bodajże przewodów + czujników w module hydraulicznym ("hydraulic control unit") odpowiadającym pośrednio za pracę zmiennych faz rozrządu.
mariusz418 napisał/a:
PRZYZWYCZAJCIE SIĘ DO MOICH BYKÓW ORTOGRAFICZNYCH ,,,,,POZDROWIENIA DLA PITERA 34 ///
Mariusz. Tutaj możesz używać modułu sprawdzania pisowni przed wysłaniem posta (przycisk "pisownia")
A do tego, że się Tobie Caps Lock (wielkie litery) cały czas włącza, to się już dawno przyzwyczaiłem.
Również pozdrawiam Ciebie i Twoją rodzinę.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
A to jest akurat proste. Zanim wyślesz posta (przycisk "wyślij", naciskasz przycisk "pisownia").
Co więcej (fajne to forum) tutaj cytowanie jest prostsze. Pod najnowszym postem masz takie małe okienko. Jeżeli w danym poście zaznaczysz tekst, a potem klikniesz ikonkę cytowania (taki dymek jak w komiksach), to w tym okienku pod najnowszym postem (okienku "szybkiej odpowiedzi") pojawi się ten tekst.
W razie problemów służymy pomoca.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum