Wszedłem dzisiaj do saloniku prasowego Riley w celu zakupu śmiesznej koszulki dla znajomego na urodziny, znalazłem i kupiłem.
Ale znalazłem również koszulkę poniekąd ROVERkową i nie mogłem się oprzeć żeby ją kupić
przeszukując wieszak z koszulkami nagle rzuciła mi się w oczy ku mojemu zaskoczeniu w takim miejscu i że w ogóle coś takiego robią, pierwszy raz spotkałem się z marką R gdzie indziej jak na w sklepie motoryzacyjnym i to nie we wszystkich
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 15:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 21:10
Nie wiem czy mnie pamięć nie myli, ale kiedyś była chyba na forum omawiana sprawa
stworzenia koszulki roverkowej.Na zlotach taka koszulka miałaby wzięcie.
_________________ ...pędzą konie po betonie w szarej mgle...
Nie wiem czy mnie pamięć nie myli, ale kiedyś była chyba na forum omawiana sprawa
stworzenia koszulki roverkowej.Na zlotach taka koszulka miałaby wzięcie.
a koszulka klubowa to pies?
ma logo Rover'a na piersi, na plerach dwa samochodziki, czegóż chcieć więcej
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
...o qurcze zapomniałem o niej.A jest jeszcze dostępna i u kogo?
pogadaj z walkie, ona chyba powinna wiedzieć teraz coś więcej o klubowych gadżetach
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 10:54
emes, koszulki obejrzałem jak radziłBrt, Podoba mi sie ta o której pisze Tempest, podaj cenę(dla rencisty korzystającego z opiki społecznej ) koszt przesyłki numer swojego konta bankowego - i co tam jeszcze trzeba.Wyślij na mój adres:
Telesfor Zatorski
ulFrancuska 11/4
65-001 Zielona Góra
Kasę przeleję jak tylko podasz namiary.Pamietaj rozmiar raczej XXL
_________________ ...pędzą konie po betonie w szarej mgle...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum