Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 13:12 Woda z rury wydechowej
W ciągu pierwszych minut po uruchomieniu silnika z rury wydechowej kapie mi woda. A dzisiaj jak przygazowałem to aż trysnęła strumieniem. Później jest już ok. Co może być przyczyną. Mam strumienice wsadzoną zamiast kata
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 13:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 18 razy Dołączył: 12 Kwi 2007 Posty: 306 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 13:16
Po pierwsze w tytuł wstaw w kwadratowym nawiasie model i rok Roverka
A po drugie co Wy wszyscy z tym kapaniem!!! Kurde to normalne zjawisko przy zimnym silniku i zimnym wydechu że spaliny skraplają sie na zimnych ścianach wydechu!!!
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Wysłany: Nie Wrz 02, 2007 13:30 Re: Woda z rury wydechowej
t1000 napisał/a:
W ciągu pierwszych minut po uruchomieniu silnika z rury wydechowej kapie mi woda. A dzisiaj jak przygazowałem to aż trysnęła strumieniem. Później jest już ok. Co może być przyczyną. Mam strumienice wsadzoną zamiast kata
a przeczytaj sobie ten temat, w którym to o wodzie w układzie wydechowym już pisaliśmy ... niczym się nie przejmuj ... to normalny i pożądany objaw
w przyszłości używaj dostępnej na tym forum opcji SZUKAJ
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum