Podobno sprawa była już poruszana, ale nic nie znalazłem w historii. Szukam ROVER-owych fontów. W góóglach też nic nie mogłem odnaleźć. Ma ktoś może te fonty albo wie gdzie siedzą? Jak nie to chyba się wezmę i zrobię... ale po co wyważać otwarte drzwi.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 09:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dokładnie to sami mi się wyświetla, tymczasem znalazłem w internecie trochę podobne czcionki, nie identyczne ale zawsze no i niestety za drobną opłatą 30 USD. Cóż, chyba trzeba będzie zrobić samemu...
a mógłbym prosić o małe streszczenie albo link do czcionki samej. bo nic nie widzę. nawet z IE odpaliłem linka, ale pokazuje to samo co fajerfoks.
szukałem jak sTERYD, pod hasłem: czcionki, a potem: fonty, kój pisma i różne odmiany...
i nic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum