Witam wszystkich miłosników Roverków.Od kilku dni jestem szczęsliwą posiadaczką Roverka 420 di.Szczęśliwą dlatego że jeżdziłam już wieloma markami i nie wiedziałam że roverki są takie suuuper.Interesuję się motoryzacją ale o tej marce niewiele wiem ,więc będę korzystała z Waszych doświadczen.Wiem że moje pytania czasami mogą być dla Was śmieszne ale proszę o wyrozumiałość.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 21:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj na forum Cieszę się, że jesteś zadowolona ze swojego R. Widzę, że jesteś z okolic Wrocławia - zapraszam zatem na spoty lokalne w naszym mieście. Dzięki naszym chłopakom Twoja wiedza o autach wzrośnie.
ostatnio rzadziej we Wro a raczej wypady weekendowe, ale pewnie w okolicy 15 września coś się zmontuje, więc na 100% będzie info w Spotach Lokalnych Zapraszam, choć sam pewnie nie dotrę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum