Wysłany: Czw Maj 24, 2007 22:18 [R416] Prośba o screeny z EPC
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
WITAM
Miałby prośbę o zrobienie screena z EPC, na którym będzie ten plastikowy element, za pomocą którego mocuje się szybę do mechanizmu podnoszącego, jakby dało radę to jeszcze screen z czujnikiem drzwiowym.
POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 22:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 22:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no bez jaj, bozia rączki zabrała
sam nie mozesz sobie EPC ściągnąć i zobaczyć, albo lepiej RAVE i EPC żeby wiedzieć co robisz, jak dla mnie to podstawowe programy- bez nich nie ruszam się z domu
chodzi o te skriny??:
[ Dodano: Pią Maj 25, 2007 12:55 am ]
yyyy
coś mi nie wrzuca załączników...
mam nadzieję że nie nabroiłem za mocno dorzucam obrazki z hostingowni
przednie drzwi
tylne drzwi
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
no bez jaj, bozia rączki zabrała
sam nie mozesz sobie EPC ściągnąć i zobaczyć, albo lepiej RAVE i EPC żeby wiedzieć co robisz, jak dla mnie to podstawowe programy- bez nich nie ruszam się z domu
niestety nie chcą mi się zainstalować te programy:(
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 07:33
flori@n napisał/a:
Powiedz dokładnie jaki masz problem z tymi programami a na pewno Ci pomożemy.
Na początek miej je na dysku. Są w formacie ISO więc to obrazy płyty, które trzeba nagrać na cd. No i potem odpalić i zainstalować. I teraz tak: z RAVE nie ma żadnego problemu, a przy EPC trzeba zrobić mały myk. Zanim go uruchomisz należy zmienić datę w komputerze na starszą niż czerwiec 2005 (najprawdopodobniej, w każdym razie jak ustawisz 1.05.2005 to będzie git). Teraz odpalasz EPC, czekasz aż się załaduje i wpisujesz login "admin".
Powodzenia
Czy tego Ravea się w ogóle jakoś instaluje?? Ściągnełem, wypaliłem na płytę i nic nie działa. Wciskam na "Welcome" a także na obojętnie jaki plik w pdf i nie otwiera nic. Inne pliki które mam na kompie w pdf działają, a te z płyty nie. Co jest nie tak?
a nie masz przypadkiem acrobata 7
były z tym problemy, chociaz ja nie mam żadnych , podobno się kłóci z wersją 4 na płycie z RAVE
Po włożeniu płytki powinien z autostartu się odpalić acrobat 4 i pokazuje się ekran startowy, a po kliknięciu ekran wyboru modeli, a potem to już normalny acrobatowy spis treści
Może coś masz niedociagnięte skoro pdfy się nie odpalają....
i nie musisz wypalać na płytę, moze najpierw spróbuj odpalić z demona
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 12:44
Ja mam 7 zainstalowaną na kompie, a RAVE sam odpala się ze swojej 4. Myślę, że nie ściągnął Ci się po prostu w całości. Sprawdź dokładny rozmiar pliku w kB i porównaj. Ja nie mam w tej chwili na kompie pliku iso, ale mogę podać, że na płytce zajmuje mi 544 166 k.
Czy tego Ravea się w ogóle jakoś instaluje?? Ściągnełem, wypaliłem na płytę i nic nie działa. Wciskam na "Welcome" a także na obojętnie jaki plik w pdf i nie otwiera nic. Inne pliki które mam na kompie w pdf działają, a te z płyty nie. Co jest nie tak?
RAVE uruchamia się plikiem TData.exe
[ Dodano: Pią Maj 25, 2007 2:47 pm ]
flori@n napisał/a:
Możesz rozwinąć temat?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Pią Maj 25, 2007 17:06
Pozwolę sobie wtrącić się do tematu ponieważ też mam problem z odpaleniem obrazu epc. Po wypaleniu na płytę wywala mi jakiś błąd i nic się nie uruchamia.....
Nie wiem ile powinien mieć ten plik.... Może nie ściągnął mi w całości...
U mnie po ściągnięciu ma 340 734 kB.
Chyba mi się nie ściągneło całe bo jak chcem uruchomic TData.exe to wywala mi błąd i gdy uruchamiam obraz Ravea aby wypalić plyte to wywala komunikat że "podany rozmiar bloku nie zgadza się z długością obrazu. Rozmiar bloku może być nieprawidłowy".
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 106 Skąd: Rybnik
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 19:03
A moze wcale nie pal plyty tylko zainstaluj sobie Alkohol 120% lub inny wirtualny naped. "Wkładasz" takowy plik jak do "napedu" i normalnie Ci czyta nie musisz "tracic" plytki na i tak nie zawsze dzialajacy program. Nie zawsze miam na mysli jesli masz nie do konca sciagniety lub masz cos nie tak z kompem lub softem
tylko ze za alkohol trzeba płacić (ale zabrzmiało ), a jest sporo darmowych napedów wirtualnych m. in daemon, a i każdy kto ma nagrywarkę pewnie ma nero i tam też jest demon w zestawie
U mnie też wszystko się instaluje ale zamiast schematów jest pusty screen
Wszystko inne działa:
program EPC loguje dobrze,
przyjmuje VIN,
a potem pokazuje spis części, ale w okienku schematu jest pustka.
Kiedyś ten problem miałem i zanstalowanie nowszej wersji pomogło.
Teraz to już nie pomaga (
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum