--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji <edytuj> w pierwszym poście) ...
a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
cała masa używanych części (w bardzo dobrym stanie) jest dostępna na allegro, zapytaj również w tomateam lub art bizar
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
nie słyszalem o reperaturkach do tego modelu.Z pewnoscia to za młody rocznik zeby produkowac juz reperaturki,Jedyne wyjscie to nowe/uzywane błotniki powycinac oc sie da albo całe nowe wsadzic
...Z pewnoscia to za młody rocznik zeby produkowac juz reperaturki...
fenster przecież tu mowa jest o 1997 roczniku , a poza tym elementy nadwozia, reperaturki i cała masa innych tego typu bzdetów jest dostępna w sprzedaży od samego początku funkcjonowania każdego auta na rynku
[ Dodano: Sro Wrz 26, 2007 21:00 ] poro znalazłem Ci jeszcze coś takiego
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
to co napisalem o reperaturkach opieralem o doświadczenia z Gliwickiej giełdy samochodowej.KIedy to 3 lata temu wymienialem reperaturki w Fiat CC to powiedziano mi ze mam szczeście bo dopiero zostały wdrozone do produkcji (ze względu na rocznik) i sa dostepne od miesiąca a wczesniej byly dostepne tylko cale błotniki.Dodam ze nie była to opinia jednej osoby.
Co do czesci blacharskich jak błotniki itp to zgadzam sie ze sa produkowane od samego poczatku produkcji samochodu ale co do reperaturek to wątpie.Trudno mi sobie wyobrazic ze moga byc reperaturki do BMW Mercedesa czy Astry z roczników 2007 Bo przeciez głowne przeznaczenie reperaturek to istniejąca korozja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum