Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 00:30 [214Si '97] Zdejmowanie znaczka
Ale jestem zly ... dzisiaj wzialem sie za zdejmowanie znaczkow ROVER, 214Si, Silverstone. zaopatrzylem sie w benzyne ekstrakcyjna, malutki, plaski srubokret, scierke i pare reczniczkow. srubokret owinalem w szmata by nic nie rysowal. znaczek ROVER odszedl odrazu (pek mi w polowie). pozostalo po nim troche czarnej tasmy. ale co ujzalem po zdjeciu znaczka i tej tasmy ? porysowany lakier, pozdzierana po calej powieszchni znaczka powloka chroniaca lakier (ta cienka, przezroczysta) wiec to nie byl pierwszy jego znaczek. teraz nie mam tej powloki ochronnej po calej szerokosci i wysokosci znaczka i porysowany lakier przez jakiegos idiote ! rysy da sie usunac pasta polerska ze stacji benzynowej ale ten lakier no teraz nawet sie boje ruszac pozostalych dwoch znaczkow bo niewiadomo co tam znajde. chyba jedyne co moge zrobic to oddac teraz do lakierowania i poprosic by mi zciagneli te znaczki i polakierowali to co trzeba... i w ten sposob ladny sloneczny dzien zamienil sie w zly, beznadziejny i kosztujacy ciekawe ile dzien. no chyba ze macie jakies pomysly jak da sie to naprawic, ale watpie
_________________ O_o
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 00:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nio , jo dobre pytanie, dalczego te znaczki scigasz? ja musialem sciagac ale to z allegro, bo jakies ku...as mi ukrad z 3 znaczki na parkingu !! 98 zeta w plecy plus montaz alla super gluuu pozdro dla roverki.pl
Wysłany: Sro Lis 07, 2007 21:52
bardziej mi sie podoba bez... klapa i tak mala jest a bez wyglada fajniej poprostu, kwestia gustu
a tak bedzie wyglodal docelowo (zphotoshopowane )
a co do lakierowania... mam zaprzyjaznionego mechaniko-laiernika ktory powiedzial ze gdy przyjedzie do niego jakis samochod z takim kolorem i bedzie do lakierowania to zadzwoni i sie "podlacze"
u mnie nie ma 220SDi komuś sięsppodobał, ale po próbie odklejenia na klapie zostało 0S ROVER został w całości jak narazie A po znaczku wystarczyło TEMPO i śladu nie ma
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 12:40
wczoraj zdjolem pozostale 2 znaczki... odeszly w 2 min bez problemu. na szczescie pod nimi nic nie bylo zniszczone, ale byly nie rowno przyklejone, wiec widac ze te tez nie byly pierwszymi tego samochodu dzisiaj lub juro zrobie fotke by pokazac koncowy efekt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum