Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Bardzo proszę o poradę jeśli ktoś z Was zetknął sie z podobnym problemem. Niedawno stałem sie szczęśliwym posiadaczem Rovera 75. Mam problem z radiem . radio jest zintegrowane z monitorem do nawigacji i obraz jest w porządku ale w ogóle nie ma głosu tzn żadnych dżwiekow. Nie moge tez przełaczyc z trybu tv na magnetofon. Może ktoś potrafi mi pomoc bardzo dziekuje za wszelkie rady. Marcin
[ Komentarz dodany przez: thef: Pon Paź 15, 2007 17:45 ]
Poprawiłem temat, był troszkę niezgodny z zasadami kącika . Nie musisz pisać na niebiesko całego posta, kolorów powinno się używać do zaakcentowania jakiejś szczególnie ważnej informacji . A tak poza tym witamy serdecznie na forum .
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 22, 2010 11:20, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 16:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam i dziękuję za odpowiedzi,
sprzedawca mnie zapewniał ze wszystko jest podłączone ja sam nie wiem jak zdemontować to radio by sie upewnić, co do kasety to jest w napędzie , można ja tez wyciągnąć bez problemu ale nie reaguje na żadne polecenia... bylem w kilku punktach ale żaden z elektryków nie wie jak zdemontować to radio....
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 17:29
Radio z navi w Roverze 75 działa jako jednostka sterująca z tego co pamiętam a moduły od tego znajdują się w bagażniku na tylnym pasie od wewnątrz zobacz więc tam czy masz wszystko ok.
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 18:35
auto było na kompie , generalnie jestem za tym aby poszło do serwisu alpine , gdyż odbiornik jest przyblokowany, i nie działają funkcje które normalnie powinny działać , ale właściciel wszystko wie jak i co , to też sprawdzi
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum