Wysłany: Sro Paź 24, 2007 19:14 Nowy Froumowicz i dumny posiadacz R200 :)
Witam wszystkich serdecznie, jestem od niedawna szczesliwym posiadaczem Rovera 200 .
Jestem z... to troche skaplikowane, z Lędzin, ale mam rzut kamieniem do Katowic, a na codzien mieszkam w Gliwicach i tu pracuje .
Milo mi bedzie poznac brac Roverkową, o ile moj entuzjazm was nie przytlacza ha ha
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 19:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witamy (znaczy się ja i moje maleństwo). Następny roverek na śląsku super.
Ja jak zwykle poproszę o fotki żeby potem mówić, że mój ładniejszy
Może dla odmiany by zrobić jakiegoś spota w Gliwicach albo w Zabrzu? I to w najbliższym czasie, bo w zimie ja z własnej woli nie wychodzę z domu
Mam, mam aparat, a fotki cyknę i pochwale sie w wolnej chwili . 200 dopiero kupiona, wiec narazie tylko kroi mi sie wymiana paska/pompy wodnej itp. A wiecej o nim, to 1.6 3-drzwiowy a kolor srebrny .
Co tu duzo mówic, nie przypuszczalem ze bede tak zadowolony z swojego pierwszego autka, a juz w szczegolnosci z Roverka . I so happy
Oj, przepraszam, przepraszam, poniosła mnie wyobraznia, to jednak jest 1.4 . Ale, ale dalej chętnie podejmę wyzwanie po niezbędnych 'naprawach' tu tez konserwacji .
A na spocik/zlocik chętnie podskoczę . Tylko gdzie i kiedy i jestem .
Ostatnio zmieniony przez Maska Sro Paź 24, 2007 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Oj, przepraszam, przepraszam, poniosła mnie wyobraznia, to jednak jest 1.4 . Ale, ale dalej chętnie podejmę wyzwanie po niezbędnych 'naprawach' tu tez konserwacji .
Jakby mnie 1.4 objechał chyba bym się pocięła ze wstydu Już wystarczy, że dostałam w dupę od lodówki marcela
No problem, ale tylko jak uda mi sie dokonac niezbednych konserwacji przed zlotem .
Tak czy inaczej 'podnoszę tę rękawicę i staję na ubitej ziemi' a jak
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum