Witam może ktoś podzieli się wiedzą jak założyć ramki na zegary i pokrętła nawiewu.
Które śruby odkrecić ? gdzie one znajdują się ?
Łopatologicznie po kolei wszystkie czynności.
Witaj KRYS,
Zakładanie aluramek to dobra okazja, aby pobrać sobie z netu RAVE i tam zobaczyć jak wygląda procedura montażu/demontażu.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 11:45
Obiecałem !
Wyprodukowałem tutorial z fotkami - właśnie "łopatologicznie".
Wysłałem go do pawciu87, ponieważ nie jestem Klubowiczem i nie mam prawa umieszczać artykułów na stronie klubowej.
Po tej operacji lekkomyślnie usunąłem wszystko na ten temat z HDD.
Sorry, ale od początku nie będę wszystkiego rozkręcał żeby zrobić foty, chyba że będzie taka konieczność(usterka) lub okazja.
Pozdrawiam.
P.S.
Piter34 ma rację - to dobra okazja do pobrania RAVE - na 100% przyda się niejeden raz!
a ja ten caly opis demontazu zegarow od kolegibialy114, wciaz mam na dysku i musze szczerze przyznac ze byl mi bardzo pomocny, dzieki temu juz mam piekne ramki
a ja ten caly opis demontazu zegarow od kolegibialy114, wciaz mam na dysku i musze szczerze przyznac ze byl mi bardzo pomocny, dzieki temu juz mam piekne ramki
No to dlaczego nie pomożesz innym wrzycajac go tutaj lub na stronę głowną.
pisalem kiedys do pitera34 w tej sprawie, ale nie mial chyba czasu, czy cos w tym stylu....tak czy siak nie pojawilo sie na stronie glownej,a ja nie wiem jak sie dodaje artykuly na stronie klubowej Co do umieszczenia tutaj na forum...chyba mialem glowe zbyt rozkojarzone po sytuacji z elektryka - moj blad, postaram sie go naprawic teraz oczywiscie podziekowania naleza sie koledzze bialy114
kurcze plik ma za duzoy rozmiar wie ktos gdzie to umiescic? ma kolo 3 MB
_________________ "Tylko auta z duszą..."
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 13:20
pawciu87 - publicznie upoważniam Cię do ingerencji w plik - możesz edytowć zdjęcia (zmienić rozmiar lub rozdzielczość) to może zmniejszyć wagę całości.
P.S.
Nie będę zaskarżał o prawa autorskie i oświadczam to publicznie !
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 15:09
pawciu87, najlepiej prześlij Piterowi albo Brtowi na maila i powiedz o co chodzi. Swoją drogą, jakby Ci to nie sprawiło kłopotu, możesz podesłać mi też na maila. Będę wdzięczny zarówno Tobie jak i twórcy tutoriala, białemu114 .
Dzięki koledzy za miłe słowa.
Mogę jedynie powiedzieć, że przyspieszacie moją decyzję o zmianie podświetlenia na diody i poparcie tego faktu fotkami z opisem
Jak mi się uda kupić tanio drugie liczniki przystąpię do ataku. Samochód używam codziennie, więc mało taktyczne byłoby ryzykowanie operacji na jedno popołudnie.
Pozdrawiam i cieszę się, że komuś się przydały moje podpowiedzi.
oj przydaly sie przydaly tylko jak sie odkreca te dwie srubki od licznika po prawej stronie trzeba naprawde uwazac zeby nie spadly gdzies w odchlan deski rozdzielczej
_________________ "Tylko auta z duszą..."
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 20:04
pawciu87 napisał/a:
trzeba naprawde uwazac zeby nie spadly gdzies w odchlan deski rozdzielczej
Dlatego przydaje się wkrętak z namagnesowaną końcówką
pawciu87, tak przesyłałeś mi ten opis i niestety muszę przyznać, że nadal leży w folderze o nazwie "artykuły do wrzucenia na stronę". Wtedy nie miałem czasu, a potem chyba po prostu zapomniałem... Przepraszam.
W załączniku opis spakowany RARem
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum