Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam
zaczęło sie od zgrzytania wstecznego w trakcie zmiany ale po mocniejszym docisnięciu wchodził bieg. potem kolejny problem ponieważ żeby wbić jedynkę musiałem się sporo nagimnastykować aby ruszyć, i też tak mam z dwójką. No i z trójką też się zaczyna. Co jest tego powodem! pomóżcie. Czy to sprzęgło?!
[ Komentarz dodany przez: thef: Sro Paź 24, 2007 16:36 ] Proszę poczytać zasady kącika i dostosować do nich temat.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 23:34, w całości zmieniany 7 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 15:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
po pierwsze popraw temat na zgodny z zasadami
po drugie sprawdź jak wygląda olej w skrzyni biegów i czy w ogóle tam jest, a najlepiej od razu wymień na dobry 75W80
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 16:52
Sukcesywny koniec sprzęgła
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum