Witam wszystkich forumowiczów - fanów marki MG i Rover !!! Parę dni temu stałem się posiadaczem MGB GT V8 z 1974 roku i szukam innych posiadaczy MGB GT lub Roadster, szczególnie tych z V8 pod maską.
Ostatnio zmieniony przez Thomski Wto Paź 16, 2007 14:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 16, 2007 14:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witamy serdecznie . No piękny zakup, mmm, ale Ci zazdroszczę. Widziałem w wakacje takie piękne czerwone cabrio, przemykające przez rynek mojego miasta, a w nim parę starszych holendrów, co za widok... Mam nadzieję, że uraczysz nas jakimiś zdjęciami Twojego cacka..
Parę dni temu stałem się posiadaczem MGB GT V8 z 1974 roku
Wow! To nastepna weekendowa wycieczka Roverkowa do Bydgoszczy, co?
Thomski napisał/a:
szukam innych posiadaczy MGB GT lub Roadster, szczególnie tych z V8 pod maską.
Takich niestety nie jest w Polsce zbyt wielu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dziękuję!
Myślę, że na taką wycieczkę pisałoby się sporo osób z Wawy i innych lokalizacji roverkowych.
Ja w najbliższym czasie jestem trochę ograniczony przez pracę (dużo czasu spędzam w Belgii), ale wycieczki Roverkowe po Polsce są zwykle dość spontaniczne, więc może się uda.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dziękuję!
Myślę, że na taką wycieczkę pisałoby się sporo osób z Wawy i innych lokalizacji roverkowych.
Ja w najbliższym czasie jestem trochę ograniczony przez pracę (dużo czasu spędzam w Belgii), ale wycieczki Roverkowe po Polsce są zwykle dość spontaniczne, więc może się uda.
daj/dajcie znać kiedy.... jedyne co mnie ogranicza to pogoda... staram się nie jeździć w deszcz i oczywiście śnieg - chcę żeby mój samochód "żył" jak najdłużej
szukam innych posiadaczy MGB GT lub Roadster, szczególnie tych z V8 pod maską.
Wydaje mi się, że podobnego (nie wiem jaki silnik) ma właściciel serwisu Rovera w Radzionkowie - przywiózł go na lawecie (nie żeby sam nie jeździł ) na Zlot w Miedzianej Górze.
jedyne co mnie ogranicza to pogoda... staram się nie jeździć w deszcz i oczywiście śnieg - chcę żeby mój samochód "żył" jak najdłużej
To ja zadam przewrotne pytanie Czym jeździsz na co dzień? (chorera jak to sie pisze wszystko mi poprawia )
Zouzo, wstyd się przyznać - aktualnie Superb'em, ale nastepny będzie z pewnością brytyjczyk, może X-type ?
[ Dodano: Wto Paź 16, 2007 16:44 ]
Marian_K napisał/a:
O rany!!!!!
Chyba wstydziłbym się stanąć obok Ciebie na parkingu...
Po prostu PIĘKNY!!!!!
[ Dodano: Wto Paź 16, 2007 16:08 ]
Gdzie takie sprzedają?
Marian, jest parę sztuk w Niemczech no i wiecej niż parę sztuk w Wielkiej Brytanii. Niestety wersja V8 wyszła tylko z kierownicą z prawej strony i bardzo ciężko jest jakąś znaleźć - wyprodukowano tylko 2591 sztuk w latach 1974-1976, za to duży jest wybór wśród Roadsterów i GT 1.8.
witaj Thomski na forum
trzeba szczerze przyznać, że przecudne jest to Twoje cacko ...
ale nie umywa się (zouza ) do mojego ROVERka ... kierownicę mam z normalnej strony , mam ładniejszy kolorek i duuużo młodszy rocznik
wróżę Ci spore zainteresowanie na tym forum i przyszłych spotach
p.s. miałem Trabanta z 1966 r. i Taunusa z 1977 ... wspaniałe hobby
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
witaj Thomski na forum
ale nie umywa się (zouza ) do mojego ROVERka ... kierownicę mam z normalnej strony , mam ładniejszy kolorek i duuużo młodszy rocznik
wróżę Ci spore zainteresowanie na tym forum i przyszłych spotach
p.s. miałem Trabanta z 1966 r. i Taunusa z 1977 ... wspaniałe hobby
Giewu - dzięki ! Przyznaje że nie ma dla "brytyjczyka" lepszego koloru niż british racing green, szczególnie fajnie wygląda w połączeniu z beżową skórzaną tapicerką ! A mój nie dość że pomarańczowy to jeszcze staruszek
witaj Thomski na forum
Oj no zagalopowałam się, ale i tak wszyscy wiedzą, że kocham moje maleństwo ślepo i bezgranicznie i nie zamieniłabym go nawet na takiego
Swoją drogą to naprawdę baaardzo go kocham, bo on ma zimówki nówki (tak tak i felgi też nowe) a ja nie mam kurtki i kozaków
Marian, jest parę sztuk w Niemczech no i wiecej niż parę sztuk w Wielkiej Brytanii.
Właśnie przeglądam ogłoszenia sprzedaży.... .
Zachorowałem!
Zaczynam myśleć o sprzedaży R75 i zakupie jakiegoś pospolitego autka na co dzień i tego cudeńka. Jeszcze nie wiem co na to moja żonka..., no i garaż mam jeden ....
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum