Mam pytanie do kolegów i koleżanek korzystających z GPS'u. Czy ktoś może wie w jaki sposób i skąd pobrać program w stylu TomTom lub AutoMapa do telefonu wyposażonego w system operacyjny Windows Mobile 5.0?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 07:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 10:15
TomTom o ile wiem to autonomiczne sprzety, w sensie nei dostaneisz TomTom'a w wersji innej niz sam TomTom.
Co do automapy, producent podaje, ze sprzet ma miec m.in. WM5 lub WM6 i odbiornik GPS, jesli telefon spelnia warunki, to powinno toto dzialac. Najlepiej sciagnij demko i sprawdz czy zabangla, jesli tak, to mozesz sie pokusic o wydanie 360zl na full wersje http://automapa.com.pl/?P...ng=PL&cid=53173
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 16:20
Paul napisał/a:
Eeeeeeeee tam, przecież na palmtopy też jest
Nie wiem nie widzialem, widzialem tylko samodzielnego TomTom'a, bo moj kolega ma ten wynalazek, na ktorym nie ma tych meijsc, do ktorych akurat chce dojechac
Nie wiem nie widzialem, widzialem tylko samodzielnego TomTom'a, bo moj kolega ma ten wynalazek, na ktorym nie ma tych meijsc, do ktorych akurat chce dojechac
Kolega niech wejdzie na link, który podałem i zaktualizuje mapki. Na pewno dojedzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum