Wysłany: Sob Lis 10, 2007 13:53 [R400] Predkosciomierz / licznik kilometrów
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 1997
Witam! Mam od jakiegos czasu problem z licznikiem i prekosciomierzem- calkowicie stoją... takowa przypadlosc mialem juz 4 razy- zazwyczaj podczas silnego deszczu, lecz po wyschnieciu auta wszytsko bylo ok. Tym razem dzisiaj rano po odpaleniu silnika, ponownie pojawil sie problem, aczkolwiek nie padalo ani nic takiego.. w sumie nie znam sie na takich rzeczach i nie wiem jak za to sie zabrac. Jesli ktos wie co moze dolegac mojemu dziecku, to prosilbym o odpowiedz, z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam! Wrazliwy ojciec.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 30, 2010 23:35, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 13:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum