Pomógł: 8 razy Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 298 Skąd: Nowa Sól/Wrocław
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 15:38 [MG ZR] Zerwany silnik
Witam!
W nocy wracając z imprezy jakiś pajac wyskoczył mi na czołówkę a ja ratowałem sie ucieczka na pobocze... O coś zahaczyłem i zerwała sie dolna łapa mocująca silnik łapa ta była przymocowana prawdopodobnie do miski olejowej ale miska jest metalowa a oczko na łapie aluminiowe wiec pospawać sie tego nie da.. kupienie nowej tez nic nie da bo nie będzie jej do czego przykręcić.. Od strony miski olejowej wystają tylko dwa ząbki.. czy ktoś mógłby zrobic zdjęcie jak to wygląda? Ani ja ani magik nie wiemy co z tym zrobić..
P.S. podczas powrotu rozleciało sie złącze elastyczne.. jaki roozmiar jest w 200? b chyba sa takie same jak w ZR?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 15:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a czy u Ciebie przypadkiem cała miska nie jest wykonana z aluminium?
jeśli tak, to porządny spawacz powinien załatwić sprawę, ostatecznie wymiana miski
Cytat:
P.S. podczas powrotu rozleciało sie złącze elastyczne.. jaki roozmiar jest w 200? b chyba sa takie same jak w ZR?
fi 50 długość jakaśtam
jak chcesz to Ci mogę podesłać z ruskiej rakiety
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum