Wysłany: Pią Gru 21, 2007 20:44
witaj,
jest taka możliwość, ja niestety mam hak w moim roverku co psuje mi jego tył, ale ponieważ wycięty jest od spodu kawałek zderzaka więc go nie zdemontowałem jeszcze ( zostałaby dziura) . Nie mam pojęcia ile to będzie kosztować bo u mnie już był gdy kupowałem.
A gdyby cię interesowały dopuszczalne masy przyczepy z hamulcem/ bez hamulca to w dowodzie rejestracyjnym mam wpisane : 1000kg/550kg.
pozdrawiam
ja niestety mam hak w moim roverku co psuje mi jego tył, ale ponieważ wycięty jest od spodu kawałek zderzaka więc go nie zdemontowałem jeszcze ( zostałaby dziura)
Ja tez mam hak ale niemam wycietej dziury w zderzaku poprostu jest pod zderzakiem! Moge go w kazdej chwili odkrecic (wystarczy jedna srube odkrecic)
niestety niewiem ile kosztowalo by dorobienie haka bo ja juz go mialem jak kupilem rover-ka. Wiem tylko ze jak masz hak to przeglad kosztuje wiecej o 40 zl!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum