Mam pytanie czy ktoś wie gdzie mozna dostać żaróweczki podświetlające przyciski od klimy itp? I wogóle jakim symbolem są one oznaczane ? Bo niestety mi się przepaliły 2 i strasznie mnie to razi mimo ich braku
Ostatnio zmieniony przez Raku83 Sro Lis 03, 2010 17:32, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 17:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wyciągnij przycisk - mały śrubokręt wystarczy, następnie wykręć żarówki - jedna jest żółta druga pomarańczowa i udaj się do zwykłego sklepu z częściami motoryzacyjnymi.
Raku83, wyciągnij żaróweczkę i idź nie do sklepu motoryzacyjnego, (bo tam tych żaróweczek nie dostaniesz) a do sklepu z elektroniką. Jakieś ABC Elektroniki itp.Tam na pewno dostaniesz. Ja płaciłem 1,80zł/szt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum