Wysłany: Sob Sty 23, 2010 12:05 Opinia na temat wzmacniaczy Soundstream..
Witam, tak jak w temacie- chciałbym poznać waszą opinie nt wzmacniaczy tej firmy. Najbardziej interesuje mnie seria "Lil Wonder". Miał ktoś styczność z produktami tej firmy ?
z góry thx B
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 12:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A co powiecie na temat firmy Rodek ? Warto zainteresować się wzmacniaczami tej firmy jako napęd do zestawu przedniego (chciałbym nim zastąpić Audisona serii Srx)
dobra to jako ze temat o opiniach na temat sprzetu to nie bede zakladal osobnego tematu i zapytam tutaj,
wiem że nie raz było na forum o skrzyniach(subwoferach) ze lepiej zeby nie mialy zadnej pleksi i roznych idziwnien, ale zapytam, wie ktos cos na temat takiej skrzynki?
bo mam okazje kupic 7 miesieczny sprzet w idealnym stanie za powiedzmy 50% ceny sklepowej
Alpine SBE-1243BP
+do tego jakis wzmacniacz 2 kanalowy napisane ma 1000W ale nie wiem dokladnie co to za model
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum