Wysłany: Sro Sty 09, 2008 22:56 Rzeszów 13.01.2008 ? Moze 13 będzie szczęśliwy na SPOT ? :D
Co dwa tygodnie jestem w niedziele w Rzeszowie. Jesli ekipa Rzeszowska + okolice jest chętna na spot to wpisywać się. Miejsce i godzina do ustalenia. \
Mała prośba : opcję "Będę " niech zaznaczą Ci którzy NAPEWNO będą.
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
Ostatnio zmieniony przez 7Tomi Czw Sty 10, 2008 17:19, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 22:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Do ustalenia. rzeszów znam średnio. Więc lepiej akby ktoś z Rzeszowa pomyślał nad fajnym miejscem gdzie można zaparkować i dodatkowo wypic jakiego kawulca
Myślałem że ok godziny 15-16.
Planów było już wiele.... oby tym razem się udało ja będę tak na 70%. Godzina może być tylko miejsce żeby było w miarę proste w dojeździe bo nie wszyscy znają Rzeszów (w tym i ja) np można by się ugadać w jakimś prostym do trafienia miejscu np. TESCO i później przejechać na podpromie albo gdzie indziej, ale to już zostawię ludziom znającym Rzeszów
ps. Tomi_114 słyszałem że masz fajny afisz z logiem Rovera
[ Dodano: Czw Sty 10, 2008 13:53 ]
Cytat:
Jest napisane zarówno w ankiecie jak i w tytule postu. 13.01.2007
Fajna inicjatywa Tomi_114,możesz na mnie liczyć 13-go w godz.13-19 w miejscu dowolnym w Rzeszowie.Co do miejsca spotkania to zostają chyba parkingi przed hipermarketami ,albo obok hali na Podpromiu,albo parę razy widziałem mini zloty na parkingu za McDonaldsem koło stadionu Stali.Nie wiem czy w pasażach handlowych hipermarków można wypić kawulca bo rzadko w nich bywam ,ale zawsze można gdzieś podjechać.Pozdrawiam i czekam na odzew.
Widzę że większość was pisze o Tesco w Rzeszowie jako miejsce spotkania.
Myślę że to dobry pomysł, jest gdzie zaparkować, a tesko w ostatnim czasie rozbudowano o nowy pasaż wiec jest gdzie zjeść i wypić:-).
Czekam na wiadomość aż ustalicie godzinę. Ja mogę być najwcześniej o 15h.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum