Wysłany: Pon Sty 14, 2008 18:08 Włocławskie Roverki meldować się
Zauważyłam w spisie klubowiczów paręnaście osób z Włocławka i okolic. Bardzo proszę ujawniać się na forum. Spot lokalny bardzo pożądany. Niestety oprócz naszego Roverka innych klubowych w okolicach nie widuję. Proszę się poprawić
_________________ Pozdrawiam Monika
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 18:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No, w końcu coś się ruszyło
Czekamy na pozostałych klubowiczów.
Do wiosny jest jeszcze troszkę czasu. Na pewno będzie świetna impreza,
jak to we Włocławku
Patronat lokalnych mediów mamy już zapewniony
no niestety musze przyznac ze tak caly czas mam jakies problemy z nim bardzo dobrze sie nim jezdzi jest wygodny i ladnie sie prezentuje ale no niestety caly czas cos a zeby to naprawic to czesci trzeba szukac duzo i sa dosyc drogie i pewnie bedemusial go sprzedac
Coś za coś. Widziałem Cię na POW, jak jechałeś srebrym MG. ( tak mi się wydaję, że to byłeś Ty )Wygląda ślicznie. Obejrzałem się za nim, jak za fajną szatynką Moi znajomi pytają się co to jest Rover, a ja im mówię, że na świecie nie ma lepszego auta. Golfiki, Corolki, Astry czy inne tam .. wielkie dzięki.. no chyba, że nowa honda civic heh, tak czy inaczej Roverka nigdy nie zdradzę
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez przemciooo Wto Sty 15, 2008 20:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum