Wysłany: Wto Sty 15, 2008 11:14 [R75]Problem z nowym zestawem Radio Alpine+Zmieniarka Alpine
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam
Niedawno kupiłem w Anglii nowy kompatybilny zestaw; Radio Alpine 2 din + Zmieniarka Alpine z pełnym okablowaniem. Zestaw ten został kupiony w MG-Rover - wiec z pewnego źródła.
Wczesniej miałem samo radio Alpine 2 din bez zmieniarki.
Po wymianie całego nowego zestawu - zmieniarka reaguje na zasilanie - mieli magazynkiem ale radio wciąż nie widzi zmieniarki.
Na forum znalazłem że trzeba ją aktywowac przez Testbooka ale nie mam pojęcia co to oznacza - proszę o poradę co mam teraz zrobic.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 03, 2010 01:10, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 11:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 12 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 157 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 11:19
testbook to komputer z oprogramowaniem.
Najprawdopodobniej wystarczy z oprogramowaniem BOSCHA ale na ten temat najlepiej jak sie wypowie PHJOWI.
Ile cię kosztował zestaw alpne?
Z Jarosławia bliżej do testbooka raczej będziesz miał do ECC i Mariusza418 pod Warszawę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum