Pojechałam z koleżanką na spotkanie do jednego przedsiębiorstwa we Wrocławiu. Pan chce zamówić smycze. On chce jeden kolor bo pewnie będzie taniej. Ja mu tłumaczę, że może zrobić full color w tej samej cenie i dla demonstracji tego faktu wyciągam smycz roverkową, żeby pokazać przejścia tonalne. Na to pojawia się Pan Miecio, który na widok smyczy staje się być wyraźnie poruszony. Pyta się co to za klub, o co chodzi z tymi miłośnikami i skąd ja to mam. No to mu tłumaczę...A Pan Miecio na koniec, no wie Pani bo ja 400 jeżdżę
Zaprosiłam Pana Miecia do nas
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 19:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kopek23, pisz posta na forum, tak jak jest napisane w moim podpisie Niech inni tez skorzystają z Twojego posta, może ktoś w przyszłoscie będzie miał podobny problem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
BTW - jakiś sklepik by się przydał, bo nawet nie wiem gdzie to zamówić i jak wygląda
A może coś jeszcze klubowego można nabyć ? (oprócz naklejek i smyczy) - może koszulki ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jak będę miał trochę wolnego czasu, to zrobię zdjęcia wszystkich gadżetów i wrzucę do swojej galerii W sprawie gadżetów klubowych możecie pisać do mnie na PM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum