A wiec tak oryginalne zabezpieczenia rovera immobilizer w pilocie. Ostatnio zaczałem sie zastanawiac co by było gdyby gdzies tego pilota mi wcieło Naturalnie istnieje 4 cyfrowy kod którego juz wcieło wiec teraz moze byc kolej na pilot. Czy ktos sie orientuje gdzie na podkarpaciu mozna by bylo dorobic taki pilot i jaki jest koszt takiej usługi ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 13:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam Juz znalazłem gdzie jets toEuro-Auto i numery telefonu a mama sprzatajac dokumenty jeszcze przez przypadek 4 cyferki na kartce i co immobilizer sie rozbroił po wprowadzeniu owych cyferek kluczykiem<jupi>. Dzieki ASH za odpowiedz jak bede sie wybierał do Kielc to sie skontaktuje moze przy okazji jakis mały spot Jak narazie Przed CK bede próbował w Sokołowie bo podobno tam tez mozna dorobic pilot nio i mam troszke bliżej Pozdrawiam
Ja mam podobny problemik z pilotem i immo! tzn brak drugiego i 4 cyfrowego kodu tez nie mam
Pilot którego aktualnie mam zaczyna mi szwankować coraz częściej wiec myślę nad zakupem dwóch nowych i programowaniem.
Jest gościu w Sędziszowie Młp. co ma test booka wiec jak zrobię to sie odezwie na forum
pozdrawiam!
ps. na lokalnym spociku w Rzeszowie byłem miesiąc temu, i już myślimy nad następnym
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Pon Lut 04, 2008 16:40
gollukas gdzies to wynalazl magika z testbookiem w Sędziszowie?? Jakoś mi się nie chce wierzyc zeby koleś co ma tak drogi sprzęt byl w pobliżu i nikt o nim więcej poza tobą nie słyszał.....
A z nowymi pilotami daj sobie spokoj bo kosztują ok 400zl SZTUKA ....
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Ano mój znajomy co ma Roverka był i go diagnozował, dał mnie właśnie dziś na niego namiary, cen i jego oferty jeszcze nie znam, ale myślę zaglądnąć do niego w tym lub przyszłym tygodniu. Co do pilotów to nie mam zamiaru kupować nowych, tylko rzecz jasna jakiś szrocik a do Przema285 jechał nie będę programować bo więcej stracę na paliwo niż na piloty ale dzięki za propozycje, ja szukam samych pilotów(jak by kto miał to proszę pisać).
Chester słyszałem ze miałeś być na spocie w Rzeszowie ale brata wysłałeś musowo trzeba następny zrobić, najlepiej dwudniowy co by można browca wypić
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 16:16
gollukas dobra diagnostyka KSTem swoją drogą mi to facet w Łące zrobił, ale zeby pilota programować trzeba mieć testbooka T4 !!!!!!!! Dawaj namiary na tego faceta na PW to sie gościa sprawdzi co potrafi
A co do ostatniego spotu to bylem razem z bratem..... zapraszam na spot 30 marca zresztą więcej info TU
chester byłem u gościa w sedziszowie i okazało sie jak mówiłeś ze ma tylko boscha i jedynie może mi błędy sprawdzić, byłeś może ty w Kielcach coś robić? jakie wrażenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum