nie wiem czy nie lepiej kupić używki w kozak stanie dobrej firmy ale to moje subiektywne zdanie z ET jest tak ze: im większe ET tym felga bliżej wnętrza im mniejsze tym bardziej na zewnątrz
PS. ale że ET podawane jest w mm to czasem nawet nie zauważysz różnicy zwykle większość felg ma ET37/38 jak w R200 jest ET45 czyli różnica na poziomie 7-8mm praktycznie niezauważalne:p
No tak tylko używki to bym musiał widzieć, bo tak przez neta już się raz naciąłem, niby delikatne ślady użytkowania, a jedna felga przejechana max po rancie - ja bym tego np. nie nazwał delikatnym śladem. A nówki to wiadomo, jak felga wygląda widzę, a skoro nowa to powinna być w stanie idealnym. Chociaż też bym wolał kupić widząc na oczy.
Nie wiem może wiesz gdzie w wielkopolsce można kupić felgi? to bym się z chęcią przejechał
No też tak zrobię, jednak felgi to już nie są jakieś tanie rzeczy, żeby kupować w ciemno
Mam tylko pytanie, czy 17 załóżmy 45profil, nie będą tarły przy seryjnym zawiasie? Bo raczej nie planuję go utwardzać, no i wolał bym żeby to nie tylko ładnie wyglądało ale było też praktyczne podczas jazdy...
no mam obniżone zawieszenie ale wejść wejdą idzie profil 40... fele już czekają wypolerowane teraz tylko czekam aż dojada oponki jak założę to sie pochwale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum