W przedniej nakładce jest coś nie tak, nie komponuje się dobrze z miejscami na halogeny.
Ja bym do swojego czegoś takiego nie założył bo nie wytrzymało by to długo, poza tym żeby takie coś założyć to trzeba mieć conajmniej Vi.
Nie sztuka założyć bodykit do auta który nie jedzie.
To Autko ma wyglądać na 200KM czy ma jechać jak 200KM?
Ja bym wolał żeby miało 160KM a nie wyglądało na to - element zaskoczenia
Reasumując jak ktoś lubi to można założyć - nie bardzo wieśniaczą autko.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 193 Skąd: Kraków/Chicago
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 09:01
mam takie samo zdanie o bodykit'cie do R co Kozik jedyne co można zrobić żeby upiększyć R to na glebę z nim i ładny felun no ale jeżeli komuś się podoba to ja nie zatrzymuję
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To Autko ma wyglądać na 200KM czy ma jechać jak 200KM?
No właśnie z mojego doświadczenia większość "aut z wyglądem" niestety nie jedzie. To po co te spojlery większy opór powietrza jeszcze gorzej jedzie do tego masa odrobinę większa.
Kolega z ulicy ma taką BMW a jego brat golfa (oba auta z wyglądem jak będzie pogoda to cyknę foto). No jakoś tak się zdarzyło że powrót z pracy mamy w tym samym czasie - a droga do domu prosta . Moja 416 zostawiła te dwa auta dalekoooo w tyle. ehh jak sie dowiedziałem jeden BMW - 1.6, Golf 1.4 to ma być sportówka ???? nie no qrcze śmieszy mnie to. Roverki chociaż mają dość liczne stajnię pod maskami.
Ale się rozpisałem hehehh. Tak jak powyżej "KOZIK" Auto ma jechać.
200 i tak ładnie sie prezentuje no ale Twój wybór - bezie jeszcze ładniejsza .
tyle razy byl walkowany ten temat osobiscie mowie stanowczo NIE po co szpecic szpachla siatkami i plasikami auto kup bo ja wiem 16' felgi 7,5 J z ladnym ET zeby sie chowaly w nadkola do tego zawieszenie -40/-30 daj jakis ladny tlumik z delikatnym poglosem a nie jakies wrc i gwarantuje ze ludzie sie beda ogladac za Toba ..
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 10:32
oni normalnie nie sprzedaja w polsce prowadzi firme www.jdltuning.com jak pogadasz to ci sprzeda:) normalnie tylko wali do niemiec i GB. produkcja odbywa sie na pradze tel:600469478
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum