Wysłany: Pon Lut 18, 2008 21:24 [214 Si 1997] Proszę o opinie
Witam, ludzie dużo potrafią ze zdjęć wywnioskować, ciekaw jestem co o tym roverku sądzicie...
Nie ma nigdzie ogłoszenia, bo nie jest na żadnej aukcji wystawiony. Poprostu chciałem zaczerpnąć opini szanownych kolegów z góry dziękuję:)
_________________ KCNBM
Ostatnio zmieniony przez Lukaszn2006 Pon Lut 18, 2008 21:37, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 21:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chodzi mi tylko o opinie na jego temat, w życiu go nie sprzedam, bo po pierwsze to przypomina mi najpiekniejsze chwile życia, po drugie włożyłem w niego sporo pracy (sam uporałem się z przepaskudna rysą, sam również zmieniłem nieco wystrój wnętrza (boczki np). Tak więc nie jest i nie będzie na sprzedaż... Tylko o opinie mi chodzi, co jeszcze mmógłbym zrobić, aby wyglądał lepiej
Zastanawialem sie czemu auto jest w offtopicu.
Dla mnie auto jest prawie golasem, prawie bo ma el. szyby (chyba ze zmieniajac wyglad wnetrza, zalozyesz boczki bez korb ). Brakuje mu reg. reflektorow, halogenow, klimy, el. lusterek, poduszki pow. pasazera. Cale szczescie, ze ma te 103KM
Pasowanie zderzaka, refelektorow i maski ujdzie, ale to nie to co roverki lubia najbardziej
Co wnetrza, na pewno kosztowalo Cie to sporo pracy. Jesli chodzi o moj gust, to nie bardzo mi sie podoba to czerwone do srebrnej karoserii... ale to tylko moj gust. Zdjecia sa troche male i byc moze one tez powoduja moje negatywne odczucia.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
- znaczek na prawym tylnym błotniku jest w złym miejscu przyklejony
- nie podoba mi się ta czerwień we wnętrzu
- nie podoba mi się czerwony silikon pod pokrywą wałków
- korek od zbiorniczka z płynem chłodniczym jest jakiś niefabryczny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum