Witam mam Rovera 216 Gti 122KM '93r i chcialbym w nim zamontowac kierownice od 216 tzw okraglaka i nie wiem czy bedzie pasowac poniewaz u mnie nei ma poduszki powietrznej no i kierownica wyglada troche inaczej wiecie cos moze na ten temat?
Pzdr
Ostatnio zmieniony przez piter34 Pon Mar 03, 2008 15:35, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 09:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hmmm, nie wiem jak z zamontoaniem, no ale poducha raczej działać i tak nie bedzie no bo to trzeba chyba jeszcze jakieś czujniki, czy cuś... a ja dołącze do pytania i zapytam, czy w okrąglaku (97) można zamiast zaślepki poduszki pasażara wpiąć poduszke? są tam jakies kostki, czy coś, żeby to popodpinać?
Jeśli auto miało wcześniej poduszkę to można, tylko trzeba by było sprawdzić cały system SRS, czy jest sprawny.
Co do tego montażu w kanciaku, to chyba tylko pozostaje "pożyczyć" od kogoś kierownicę i przymierzyć, albo sivy9, zdejmij swoją kierownicę i zmierz otwór oraz ilość zębów wieloklina i ktoś Ci sprawdzi czy takie same wymiary ma kierownica od R200 lub R400 (są w nich właśnie różne otwory, chociaż sama kierownica wygląda tak samo)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum