Chcę kupic felgi.
Jakie pasują do mojego Rovera? Nie znam się na tym i chciałbym, aby mi ktoś wyjasnił np z tego: 4x100 7Jx15H2ET cokolwiek.
co to jest: "2ET", "7J" i "15H"?
Proszę o poradę.
Chę na oponę maksymalnie 195. Domyślam się, że 7J, 15H to rozmiar felgi w calach(Jeśli nie, to proszę o pouczenie). Na oponke 195 jaka szeroka powinna byc felga? i czy nie będzie za szeroka taka opona jak na mój silniczek 75KM(chodzi o spalanie).
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 11:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzięki. Dostosuję się Ale nie wiem czy będą tam takie rzeczy, jak: jaka felga na jaką oponę(szerokośc).Dobrze, że już doszukałem się że do R otwór 56,1mm:)
no ja gdzieś to znalazłem. Do opon 195 jest chyba od 5,5 do 7 cali szerokość felgi. Najtańsze są opony 195/50. są ciut mniejsze 1,coś % od wymiaru fabrycznego ale w R200 spokojnie dają radę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum