Pomógł: 84 razy Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 757 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 21:34 Re: [R200] Lakierowanie listw bocznych i zaślepek halogenów
jasiu87 napisał/a:
Co myślicie i malowaniu w kolor nadwozie list bocznych, zaślepek halogenów, i lusterek, przeglądałem zdjęcia i nigdzie tego u nikogo nie widziałem
Ostatnio znalazłem takiego z pomalowanymi listwami ,lusterkami i nie wiem czy to jest oryginał malunek jak uważacie klik
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 22:27
azor77 napisał/a:
Ostatnio znalazłem takiego z pomalowanymi listwami ,lusterkami i nie wiem czy to jest oryginał malunek jak uważacie klik
Całkiem nieźle to wygląda te pomalowane lusterka i listwy, wydaje mi się, że to nie jest oryginalnie lakierowane, pewnie ktoś miał coś malowane to i machnęli te listwy i lusterka
dodam ze lakierowanie plastiku nie jest takie proste... najpierw podklad z plastyfikatorem, nastepnie baza, nastepnie lakier bezbarwny z plastyfikatorem. W przeciwnym wypadku lakier popeka i zacznie sie luszczyc..
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum