Wysłany: Wto Sie 14, 2007 11:15 POZNAŃ PORA SIE PRZYPOMNIEĆ
Hej jakiś czas temu byłem na zlocie w Poznaniu w tym czasie co były targi motoryzacyjne, przy M1. Od tego czasu ślad po mnie zaginoł za co z góry przepraszam, ale jak wiadomo wakacje, praca, nauka, dziewczyny rwane na ROVERA itp. NO TO MOZE BYŚMY ZNÓW SIĘ SPOTKALI a biorąc pod uwagę problematyke doboru dnia i godziny mam nastepujące peopozycje albo ten czwartek czyli 16.08.2007 albo nastepny piatek 24.08.2007 lub sobota 25.08.2007. Mam nadzieję że którąś z tych dat zatwierdzimy. Rozumiem tez ze w wakacje gdy zbliza sie weekend, po 5 dniach pracy, najchetniej jedzie sie nad jeziorko i spotkanie mozemy zrobic jakoś we wrześniu luuub 25.08.2007 pojechac wspólnie nad jeziorko hehehehe piszcie i debatujmy Hej
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 14, 2007 11:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam wszystkich,ogolnie jestem tu nowym człowiekiem i to bez swojego roverka tak sobie czytam o tych spotach i chetnie bym wpadł,poogladac Wasze autka pogadac troche jak sie sprawoja i wogole wiecie heh:) ale dlaczego m1 przeciez w niedziele na blugarskiej ok godz 15 jest dobry momet do takich spotkan.
Bułgarska w niedziele o 15 nie jest już od dawna dobrym miejscem do spotkań... za dużo świrów w zdezelowanych samochodach... spoty na Bułgarskiej już są RIP
a tam zadania w grupach rodzinnych można się spotkać w sobotę i odrobić zadania w niedziele choć ja akurat w weekend 1 i 2 września odpadam, bo jestem w Toruniu na Toyo Drifting Cup
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum