Jako, ze od niedawna posiadam R200 SD (swoja droga nawet nie zdarzylem sie przywitac) chetnie bym wpadl na taki spot i jeszcze chetniej bym sie dowiedzial co nieco o Roverach i Roverkach, ale jak narazie do konca czerwca unosi sie nade mna widomo sesji (plus zaleglosci w pracy), wiec na zadne wypady (poza tymi, ktore ustawa przewiduje) nie moge sobie pozwolic.
A tak swoja droga - z tego co przegladalem, to forumowa brac milosnikow marki Rover w Krakowie jest stosunkowo liczna i mam nadzieje, ze przyjmie kolejnego czlonka
gdzie i o ktorej?? jak uprosze tate zeby pojechal ze mna i pilotowal do Krakowa to na bank bede a jak nie to mapa w łapki i jak cos to bedziecie mnie najwyzej szukac jak gdzies nad morzem wyjade
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Dla mnie również wyjątkowo ta niedziela jest grejt - i odpowiada mi zarówno 15 - jak i 18..
To o której? Piter34, pasi Ci trochę później? A jak reszta?
Jako, ze od niedawna posiadam R200 SD (swoja droga nawet nie zdarzylem sie przywitac) chetnie bym wpadl na taki spot
A tak swoja droga - z tego co przegladalem, to forumowa brac milosnikow marki Rover w Krakowie jest stosunkowo liczna i mam nadzieje, ze przyjmie kolejnego czlonka
uelkom - no i wpadaj
a jak reszta? tunka, trolbee, pit3r, Pawel_W, arczi83, toya, markzo - 1700 jest ok?
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 16:20
Co do mnie to nic nie wiem, bo jak na razie leże na antybiotykach
Ale jeśli będę sie czuła lepiej to na pewno podjadę choćby na chwilkę, bo Twojej ernesto 75- tki nie widziałam jeszcze i mam coś dla nie klubowiczów
Co do godziny, 17:00 myślę że jest najlepszym rozwiązaniem, bo słońce nie będzie już tak grzać.
Mam nadzieje że do zobaczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum