Fajny początek- po nabazgraniu sążnistego powitania forum się... skaszaniło a posta diabli wzięli!
R mam ponad pół roku, a czytam Was niewiele krócej
Nie ujawniałem się dotąd, bo ja strasznie polemiczny jestem i zaraz bym z każdym w dyskusjach grzęznął a tak to się samodyscyplinowałem (czasu mi nie zbywa ).
Zresztą Don Pedro (vel Carramba) nie może się ujawniać bo prof. Baltazar Gąbka i spółka nie śpią...
Własciwie to zarejestrowałem się przez tut. kobity - odkąd zaczęły pokazywać (swoje foty oczywiście), a bez rejestr. prawie nic się nie pokazywało.
(autocenzura w związku z niewłaściwą interpretacją )
PS. foty będą ale później, najpierw muszę trochę pospamować na forum
Ostatnio zmieniony przez tom214Si Nie Mar 30, 2008 22:54, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 13:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tom214Si Witam krajana Żagań może w końcu urośnie w Roverkową siłę
Pozdrawiam!!
_________________ S(z)koda Roverka...
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 13:55
Witam wszystkich, jak na razie nieźle wam idzie
Nie jestem z Żagania ale prawie prawie. ZTCP to z Żagania był jeszcze Rovero i coś Viniu pisałeś nt. Mundi że "krajanka z Żagania", choć Ona nigdzie tego nie napisała... Mundi potwierdzasz to?
Jeśli tak to by było 4 osoby na 27 tys. mieszkańców. Normalnie Roverowe zagłębie!
coś Viniu pisałeś nt. Mundi że "krajanka z Żagania"
hehe wyszedł mi błąd stylistyczy... pisałem, że "pozdrawiam krajanke z Żagania, w znaczeniu: "pozdrawiam krajankę (z lubuskiego) z Żagania... że pozdrawiam z Żagania... a mundi z Zielonej Góry niestety... Pisze niestety, bo miło byłoby mieć taką zapaloną Roverowiczkę u siebie... a tak tylko zazdrościmy zielonogórzanom
A w ogóle w Żaganiu i tak jest spororo Roverków... z tych które pamiętam, to:
- 1x111
- 8x200 (w tym mój i Twój tomi )
- 1x25
- 5x400
- 4x600
No i gdzie one wszystkie sie ukrywają??
_________________ S(z)koda Roverka...
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 14:22
Viniu napisał/a:
No i gdzie one wszystkie sie ukrywają??
nie chcą po dobroci to zawleczemy ich tu siłą!
PS. Skrupulatne statystyki, ja tam już tracę rachubę. No i jeszcze jest parę 75tek
PS2 nie tomi tylko tom
Chwile ich zostawić samych a już polemizują, ciężko będzie wszystkich przegadać
ezy napisał/a:
A niech to dunder świśnie - gdzie te foty???
Jak na Klubowicza i Forumowicza z 2 letnim stażem to świetnie się orientujesz , kilkugodzinny "świeżak" wszystko Ci wyjaśni: foty są na: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=22160 (miodzio )
ezy napisał/a:
SB?? a co to?
Służba Bezpieczeństwa Taka ramka dla spamerów pod stroną główną Forum.
Xronx: do Zielonej nie pasi, ni to blisko ni daleko Zresztą libacje to zdecydowanie nie moje klimaty
do wszystkich: carrramba!
Thef: do świntuszenia to ja zawsze pierwszy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum