Wysłany: Pią Mar 21, 2008 04:46 [R75] Zaślepka poduszki pasażera
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam, jutro ma do mnie doleciec zaslepka poduszki pasazera , poniewaz moja jest popekana...Dlatego chcialbym sie dowiedziec jak zdjac stara ? Jak zobacze jak jest zamontowana stara to juz raczej bede umial zalozyc nowa Pzdr
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 07, 2010 11:47, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 04:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 16:31
najlepiej zdejmni kratke wentylacyjną z prawej strony wraz z tym drewnem i módl się aby stara nie była wklejona na klej do szyb , lekko podciągniesz ją śrubokrętem i będzie ok.
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
No i apokalipsa ! Zdjalem ta zaslepke drewnopodobna i nie wiem jak ja zdjac z tych pasow. Ani jak wyjac ten stelaz metalowy Moze ktos poratuje bo potrzebuje wiedziec na zaraz. P.S. Skad sciagnac ten RAVE ? Szukam na forum i ciagle nic
Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 44 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 15:27
Rava do 75 raczej nie znajdziesz w portalu, dlatego wklejam to co udało mi się wyszperać.
Niestety nie ma tu dokładnego schematu demontażu.
[ Dodano: Sro Mar 26, 2008 15:47 ]
I co najważniejsze, cokolwiek robisz z poduszką, wypnij klemę z akumulatora i nie nachylaj się bezpośrednio nad poduszką.
Ten ładunek eksploduje całkiem szybko, inaczej poduszka nie napełniłaby się w kilkanaście milisekund.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum