Witam!
mam roverka 218 sd z 95 r ( kanciak) . ma ktoś jakies pomysly jak mozna by uswietnic wygladem to autko???moze jakies fotki,adresy....z góry dzieki pozdroooo....
[ Dodano: Nie Mar 30, 2008 13:16 ]
moze macie jakies fotki kto i co przerobil w tym modelu????
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 12:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja swojego obniżyłem, wymieniłem lusterka na m3 look i dołożyłem spojler na szybę. jak dla mnie wygląda elegancko (zdjęcie w sygnaturce jest nie aktualne). w planach na kwietniowy toruński zlocik jest jeszcze jakaś ładna końcówka wydechu. marzą mi się jeszcze mocniej przyciemniane szybki ale to już duży wydatek. od jakiegoś czasu zastanawiam się nad dołożeniem progów ale obawiam się, że to może tylko zepsuć cały dotychczasowy efekt.
jeżeli chodzi o akcesoria do tuningu do tego modelu to jest bardzo kiepsko na polskim rynku. praktycznie zero szans. czasami na allegro trafi się jakaś perełka.
Marek jak Ci sie spisuje zawieszenie po obnizce????/ duzo musiales zainwestowac w te sprezynki???chcialbym swojego R obnizyc, ale co tu ukrywac nie znam sie na tym...daj jakies linki gdzie moge dostac sprezynki.....
dodam, że po ponownym włożeniu sprzętu grającego do bagażnika tył usiadł trochę za mocno i samochód wyglądał na przeładowany - pomogły te wieśniackie "gumy usztywniające" - niestety innego wyjścia nie było.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum