Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 11:54 śląsk spot 12-13.04
Nie zrażając się ostatnim zamieszaniem spotowym myślę, że trzeba by powtórzyć.
Uwaga propozycje
Data: 12 czy 13 kwietnia?
Miejsce:
- stestowaliśmy, że Silesiia do
- 3 Stawy niekoniecznie, ale jest tam parking podziemny więc mimo, że nie lubię mogłabym się poświęcić
- lotnisko w Gliwicach... chyba jeszcze nie ta pogoda
- całkiem fajny jest parking przy M1 w Zabrzu (mój ulubiony na spoty )
Ponieważ nie mam manii prześladowczej w pierwszym poście spotowym napiszę swój nr telefonu i wtedy chyba największa sierota sobie poradzi
663 941 899 majka (mimo, że niektórych to dziwi nie mam w dowodzie zouza )
Pisać, deklarować się, proponować i mówić czy mam machnąć jakąś ankietę abo cuś.
Ikea Katowice: Bo na górnym parkingu jest zawsze miejsce (albo prawie zawsze).
(Tu zouza nie wjedzie )
Parking Lidl Katowice: Duzo miejsca jest (zaraz obok Praktikera).
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ikea Katowice: Bo na górnym parkingu jest zawsze miejsce (albo prawie zawsze).
(Tu zouza nie wjedzie )
Parking Lidl Katowice: Duzo miejsca jest (zaraz obok Praktikera).
Ej no tylko na jednym zjeździe się wieszam, drugim daje radę
Ja jestem zgodna i łatwa może być i IKEA (chociaż nie bardzo lubię tamten parking), pójdziemy na hod dogi i kupię wreszcie torbę na kocie żarcie
ikea OK ale tam nie ma nic do roboty poza barem szweckim ale przynajmniej sie znajdziemy a potem moze gdzies jechac
No dlatego ja proponuje tradycyjnie 3 Stawy, tam awaryjnie jest jeszcze parking podziemny (hmm pod ikeą w zasadzie też). Znaleźć się znajdziemy tylko sobie telefon od razu zapisz
Witam wszystkich Oto mój pierwszy pościk na tym forum
Ja bym się pisał na 50% Może nie koniecznie na parkingu przy jakimś hipermarkecie Ja bym proponował nad trzema stawami (nie chodzi mi o centrum handlowe) tylko ten park taki . Jest tam fajny parking i wogule fajne miejsce (wiem bo byłem tam raz na spocie WV)
Więc co o tym myślicie
Dokładnie ralfi sobota odpada! niestety robota..... najlepiej niedziela i 3stawy parking podziemny jest tam zawsze duzo miejsca przynajmniej ustawimy sie wszyscy razem i jakies foty sie postrzela.....
Was to dusić i kopać po tyłkach
Katowicka ekipa może by mogła po pracy w sobotę tak na 16-17 co w ramach kompromisu zaznaczę wtedy tylko 3 Stawy u siebie
Nie da sie 2 ankiet to robie listę.
Kto, kiedy i gdzie
1. zouza - sob., niedz., 3 Stawy, M1 (ja to zgodna dziewczyna jestem )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum