Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 18:29 Jestem tu już rok :)
Witam Kochani Zupełny OT Ale chyba Warto Jestem Posiadaczem ( no pozwólcie mnie tak nazwać ) Rovera od roku Dokładnie rok temu w piątek 13 kwietnia kupiliśmy rovera a a forum byłem chyba dzień wcześniej Dzięki forum rozwiązane zostało pare usterek Poznałem wielu wspaniałych ludzi Mam 2 nowe ciocie Samochód już od dawna jeździ z naklejkami po rejestracjami Na forum zawsze czułem sie i mam nadzieje że będę czuł się tak dobrze i mam nadzieje ze na Jesień w tym dziale będzie mój wątek z tytułem Chwale sie Kupiłem Rovera 45 albo 75 Na spot na pewno kiedyś przyjadę Mam nadzieje że nie sprawiam tu z byt wiele problemów... a jeśli macie jakiś ale do mnie słucham To forum to cud miód i malina. Nigdy sie tak dobrze nigdzie nie czułem Powodzenia ze mną
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 18:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum