yyy ale jak??
że co się montuje do góry nogami??
kostką w kierunku zaworu??
lewą stroną zamiast prawej??
a może poprostu chodzi o podłączenie kostki... ta wygląda na symetryczną, ale nie wiem, czy coś da podłączenie odwrotnie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
a może poprostu chodzi o podłączenie kostki... ta wygląda na symetryczną, ale nie wiem, czy coś da podłączenie odwrotnie
z tego co pamietam to kostka ma z jednej strony uchwyt zeby sie przypadkiem sama nie odpieła i raczej sie nie da podłączyc odwrotnie ale moge sie mylić
chodzi mi o to ze slyszalem ze jak sie taki silniczek spierprzy to niektorrzy magicy montuja go odwrotnie zamiast wymienic ... bo podobno jest niesymetryczny i jak sie zamontuje odwrotnie to zawsze jest mala szparka ... i teraz moje pytanie - spinka na wtyczce ma byc w gore czy w dół ?
[ Dodano: Nie Maj 18, 2008 20:12 ]
załączam zdjęcie silniczka (z góry na wprost) po otwarciu klapy - jeśli możecie sprawdzić u sibie czy nie powinien on być czasem wsadzony odwrotnie ? ... wtyczke da się wsadzić tylko jedną stroną - chodzi mi o to ze nie wiem czy u mnie nie jest na opak bo mam problemy z wolnymi obrotami - czyli reasumując u was wtyczka ma spinkę na górze czy na dole ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum