Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lis 2007 Posty: 318 Skąd: Nowy Targ
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 16:04 [r620ti] co o tym sadzicie?
Witam was.. jako ze mam problemy z moim roverkiem 214si juz niedlugo powinien byc na chodzie chcialbym nim pojezdzic przez wakacje.. no i dopuki nie uzbieram na roverka 620ti..
Chcialem zebyście napisali co sądzicie o tym autku... strasznie mi sie spodobało a jak ogladam filmiki z nim w akcji to az mi sie milutko robi:) Ciekawe czy dostane do 20tys taki samochodzik w polsce?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 16:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Myśle, że kupić można za sporo mniej niż 20 kzł, tylko pamiętaj o jednym - takiego auta nie kupuje się do spokojnej jazdy, więc na 90% każdy egzemplarz w Polsce był albo katowany i właściciel sprzedaje, bo się zaczął sypać albo bity...
Pozostaje tylko pytanie, czy i jak bity i czy był dobrze serwisowany, bo jeśli nie był dobrze serwisowany to będziesz miał dużo do zrobienia, jak kolega tomi finger, który w innym wątku strasznie wyrzeka na to auto, a prawdopodobnie kupił zajeżdżone autko bez sprawdzenia go przed zakupem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lis 2007 Posty: 318 Skąd: Nowy Targ
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 16:29
to pozostaje sprowadzić to autko z niemiec bądź austrii bo mam taka mozliwość ale czy to nie wyjdzie drozej? ... a chcialby mautko w dobrym stanie rocznik 97 jak widze to autko az mi ciepło takie niepozorne:) arr.. wiadome jak sie kupi auto bite albo "gzite" to sa potem problemy jak z moim roverkiem ktory był po dachowaniu.... tez daje w dupe ale tak go lubie ze go naprawiam i naprawiam mam nadzieje ze to co teraz sie zepsulo to juz ostatnia taka powazna usterka i teraz juz bedzie ok.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 204 Skąd: 33- 300 Nowy Sącz
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 15:06
Zgadzam się z kolegą Maćkiem. Przed zakupem musisz bardzo uważnie obejrzeć i sprawdzić takie auto. Kolega ma 620Ti i szczerze powiem że takiego cukiereczka jak trafił to chyba tylko ze świecą szukać (full opcja i 200KM- masakra). Najpiękniejsza 600-tka jaką widziałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum