Heh, do wróżki z takimi zagadkami
IMHO powinno być 15 - 20l, ale najlepiej zatankuj i zobacz ile weszło
Każdy wskaźnik może pokazywać trochę inaczej i na to "trochę" można się naciąć
10 litrow uwierze ale zeby odrazu 15 to by była bajka dla mnie a tak na marginesie ja jedziecie np przez misato dynamicznie 3 bieg 100km/h , 4 bieg 130km/h to kontrolka paliwa Wam opada i zaraz wraca do poprzedniego stanu?
Phuu na tych zdjeciach to jeszcze nie jest rezerwa Dla mnie to jeszcze pełny stan
Jak jest tak to dopiero jadę tankować sobie, chodź jeszcze spokojnie 10litrow jest w baku. Jak kupiłem R to mi skazówka nie działał wiec na oko jeździłem na wyczucie.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Lut 2007 Posty: 73 Skąd: Trójmiasto i Hel
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 20:28
rover200 napisał/a:
10 litrow uwierze ale zeby odrazu 15 to by była bajka dla mnie
hehe... ta zagadka nie ma odpowiedzi
wskaźnik poziomu paliwa w 200 jest najmniej dokładnym i jeszcze mniej powtarzalnym wskaźnikiem jaki widziałem. następnym razem przy podobnym położeniu wskazówki możesz mieć zupełnie inny stan faktyczny i nigdy się nie dowiesz ile naprawdę tam jest paliwa
ja się już z tego wyleczyłem i zaczynam się martwić dopiero kiedy "wydaje" mi się
że to już całkowite dno.
Pozdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum