Wysłany: Sro Maj 07, 2008 00:05 Zielone coupe wita
Witam, jakies 3 miesiace temu napyłem to cudo na 4 kółkach. I teraz bo długotrwałym procesie przywoływania do życia w warsztacie moge was przywitać i ogłosic wszem i w obec, że roverka mam i jestem dumny! <br>
Rover 216 Coupe z 96 roku. Kimatyzacja, skóra ale przede wszystkim ta radość z jazdy...
<br>
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 00:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To chyba faktycznie musielismy sie w dzwiach mijac a co do bemowa to juz od dawna planuje sie pojawic, ale w dotychczasowe niedziele auto sie warsztatowalo w kazda niedziele sie spotykacie rownie licznie?
Licznie to wzgledne pojecie
Poniewaz spoty sa co tydzien, wiec zzazwyczaj pojawia sie stala grupa bywalcow
Czasami pojawi sie ktos nowy, ale... zabawa trwa do ostatniego swiatla na parkingu
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum