Wysłany: Sro Maj 07, 2008 19:24 [R200] Chłodnica cieknie :(
Witam, niestety jadąc do szczecina dzisiaj dolałem wody do chłodnicy, po przejechaniu trasy Gorzów Szczecin poziom płynu w chłodnicy był poniżej minimum co robić ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 19:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 127 Skąd: Zbójno
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 19:52
posprawdzaj węże, jeżeli leci chłodnica to najlepiej wymienic. Narazie możesz dosypac proszku do chłodnic ( ja dałem do niego 6zł) dosypałem w golfie i juz trzymie jakies 5 miesiaków.
nową chłodnice nissensa w szczecinie dostaniesz za 350 plnów
szczerze mówiąc uszczelniacza bym nie ładował, ale to już Twój wybór
jeśli nie mocno cieknie, to moze się da też za parę plnów zalutować
są zakłady, które się tym zajmują i nawet dają gwarancję
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 22:12
Już dzwoniłem do Art Bizar i za chłodnice z r25 z 2005 roku chcą 250 plnów
Kupiłem nową "nową" chłodnice jak zapytałem kiedy auto będzie gotowe to normalnie byłem w szoku, po 25-20 minutach była zamontowana i gotowa Koszt
-250 PLN za chłodnice
-40 PLN robociznę !!! (niewiarygodnie sprawnie)
-30 PLN za płyn do chłodnicy
100% zadowolenia mogę śmiało polecać fachowców w tej firmie.
Adres.
ANMET A. Janusz
Naprawa, sprzedaż chłodnic
ul. Parkowa 1A
Chwalęcice k/Gorzowa Wlkp
100% zadowolenia mogę śmiało polecać fachowców w tej firmie.
Widzę, że klubowiczem nie jesteś, czyli warsztatu na stronę nie dodasz...
...ale jeżeli Ci się chce, to wyślij mi na priva dokładne dane firmy (takie jak np. tutaj), a ja dodam na stronę.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum