Wysłany: Sob Sty 03, 2009 12:13 [R75] CB radio Uniden520 -montaż
Witam:) Od niedawna mam radyjko unidena 520 - poradzcie Panie i Panowie gdzie najwygodniej byloby je umiescic w R75. Wlasciwie potrzebne mi jest dwa razy w tygodniu bo po moim miescie nie musze uzywac- czyli albo tak zeby latwo i szybko wyciagac albo gdzies na stale zeby nie rzucalo sie w oczy. hmm co jeszcze - antena na magnesie ...
Pozdrawiam
_________________ Jak chcesz rozśmieszyć Boga, to mu przedstaw swoje plany na przyszość..
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 22:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 12:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja swojego presidenta wlozylem zamiast schowka zakrywajacego bezpieczniki po lewej stronie kierownicy jest na styk;] a magnes stylu na klape bo 1,6m na gach to nie bardzo;/ mam R45 00r;]
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale..
Dzieki panowie - zdecyduje sie chyba na jazde z radyjkiem miedzy siedzeniem a podlokietnikiem - jak sie nie sprawdzi sprobuje pod fotelem, a i jak to nie bedzie mi sie podobac pewnie przykrece go pod przelacznik swiatel:) dzieki jeszcze raz
POZDRAWIAM
_________________ Jak chcesz rozśmieszyć Boga, to mu przedstaw swoje plany na przyszość..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum