Witam Może zupełny OT ale chciałem sie pochwalić że Rover dowiózł wczoraj szczęśliwie rodziców i dwójkę pasażerów do domu, Samochód na Włoskiej autostradzie 170km/h z bagażami Możecie nie wierzyć bo ja też nie wierzyłem. na 100km wyszedł 4,7 litra Nie wiem czemu nie ufałem mu ale teraz ma u mnie dużego plusa Samochód jak to tata powiedział przez ten ciężar i Alpy odmulił się konkretnie Dwie takie fotki z Roverka no i rodzice mieli stłuczkę z włoską Zafirą ... Ale Rover wyszedł cało
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 07:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To juz kolejne starcie Rover vs Zafira
Po stluczce (okazalo sie jednak, ze nie z mojej winy) zafira lawetowala, a Roverek wrocil sobie dzielnie na kolach do domu... potem jeszcze przez kilka miesiecy jezdzil ze zdefasonowanym przodem
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum