Wysłany: Nie Cze 08, 2008 10:29 Witam Rovermaniaków
Witam serdecznie.
Rok temu rozpocząłem poszukiwania auta, chodziłem po parkingach i szukałem czegoś co mi się będzie podobało. Mówię wam NIC ! Fordy Ople Daewoo i reszta badziewia. W lipcu złamałem nogę i pozostał net. Pewnego dnia żonka woła mnie do monitorai pokazuje "coś",
jeden rzut oka, klapki na oczy, ROVER ! ! !
Szukałem od lipca 2007 do 14 maja 2008. J E S T 420Di '97 sedan nightfire red 2 !
Pozdrawiamy Was serdecznie: Jarek, Beata, córka Gosia i Wędrowiec.
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 10:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam i pozdrawiam, też szukałen opel lub vw do momentu aż po raz pierwszy usiadłem w roverku, potem 1 miesiąc szukania, i udało się. Życzę bezproblemowego jeźdzenia, aha fajny kolor wybrałeś
Właśnie z tymi oznaczeniami to już się pogubiłem, w przypadku silników diesla chyba rzeczywiście jest tak jak napisał Brt, ale w przypadku silników benzynowych oraz oznaczeń Si oraz i to jest już chyba trochę pokręcone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum