Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
witam.Znowu problem z moim roverkiem.Jade sobie tak przykładowo 100km/h i auto tak delikatnie szarpie ale tylko jak jade równą prętkoscia, przy przyszpieszaniu tego nie czuje.A jak chodzi na wolnych obrotach to skazówka od obrotomierza podskakuje delikatnie do góry,nie raz jest dobrze pracuje równo a jak cos mu strzeli bóg wie co.Czy ktos wie co moze byc?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 12:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 11:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Odłącz przepływomierz i sprawdź czy coś się poprawi.
Sprawdź błędy komputera (możesz to zrobić sam - patrz artykuły na stronie klubowej)
Sprawdź profilaktycznie filtry paliwa i powietrza.
Sprawdź także wiązkę kabli przy silniku (pompie), szukaj otarć przetarć.
dzieki skiba zobacze jutroco da sie zrobic jak by pomogło to oczywiscie zastosuje opcje POMÓGŁ nara pozdrawiam
[ Dodano: Wto Maj 27, 2008 12:38 ]
przejrzałem instalacje odłaczyłem przeplywomierz i na razie ie uspokojiło dzieki za rady ''skiba''
[ Dodano: Wto Maj 27, 2008 13:16 ]
a jeszcze jedno u mnie nie ma kostki do kasowania błedów pod kierownicą. Znalazłem wygladem taka sama pod schowkiem od pasazera czy to mozliwe. Hm chciałem umiescic foty tej kostki co znalazłem ale nie moge zdieca umiescic
_________________ Super ceny części do roverka 620:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum